• 146762885-12
  • 149705717

Nūhou

Hiki i nā hiʻohiʻona 2022 iPad Pro hou ke hoʻohana i ka 4-pin Smart Connector

Kākoʻo ʻia ʻo AppleInsider e kāna poʻe hālāwai a loaʻa paha nā komisina ma ke kūʻai ʻana ma ke ʻano he Amazon Associate a Affiliate.ʻAʻole pili kēia mau pilina i kā mākou mea hoʻoponopono.
Hiki iā Apple ke hāʻawi aku i nā mea nona ka iPad Pro 2022 i nā koho hou aʻe no ka hoʻopili ʻana i nā mea pono no ka mea aia nā lono o ka hoʻohui ʻana i ʻelua o "nā mea hoʻohui ʻehā-pin" i ke kino o ka papa.
He Smart Connector ka iPad Pro, he lālani o nā pine ʻekolu aia ma lalo o ke kua o ka papa no ka hoʻohui ʻana i nā lako e like me ka Magic Keyboard.Inā ʻoiaʻiʻo nā lono, hiki ke hoʻonui kēia manaʻo i nā hiʻohiʻona iPad Pro e hiki mai ana.
Wahi a nā kumu Kina Macotakara, ʻo ka hoʻolālā hihia holoʻokoʻa no ka hanauna 6th 12.9-inch iPad Pro a me ka 4th generation 11-inch iPad Pro e like me nā hiʻohiʻona o kēia manawa.Eia naʻe, ma kahi o ka ʻekolu-pin Smart Connector, hoʻolālā ʻo Apple e hoʻohana i ʻelua mau mea hoʻohui "ʻehā-pin".
Wahi a ka hōʻike, aia nā ʻano mea hoʻohui hou ma luna a ma lalo o ka iPad Pro, akā ʻaʻole ia e haʻi pololei i kahi e hele ai.
Hāʻawi ʻia i nā poʻomanaʻo pin o Apple, e ʻike ʻia inā hiki ke hoʻohana ʻia nā pine hou ma ke ʻano o ka pilina.ʻO ke kumu ma hope o ka hōʻike, hiki i nā pine keu ke kōkua i ka hoʻololi ʻana i ka mana ma waena o ka iPad Pro a me nā mea pili.
ʻO ka hoʻohana ʻana i ʻekolu pine i loko o nā puʻupuʻu akamai o kēia mau lā, ʻaʻole kūpono nā plug hou me nā mea hoʻohui ʻekolu.ʻO MagSafe kekahi poʻomanaʻo pin i hoʻohana ʻia ma ka MacBook Pro e hoʻohana ana i ʻelima mau pine.
ʻOiai he kānalua paha nā lono e pili ana i ka helu o nā pine, ʻo ka loaʻa ʻana o nā mea hoʻohui ʻelua e hiki ai iā ʻoe ke hoʻohui i nā mea liʻiliʻi, hoʻokahi ma kēlā me kēia hopena o ka papa.
ʻAe, manaʻolana wau e hoʻohana kekahi, me ʻekolu a ʻehā humuhumu.I kēia manawa, me ka ʻokoʻa o ka Magic Keyboard a me Logitech, ua haʻalele ka poʻe kōkua.No ka hapanui o nā mea, hana maikaʻi ka Bluetooth o kēia manawa.(Paʻi ʻia ma iPP 22 me Brydge keyboard/trackpad.)
ʻAʻole i hoʻokō pono ʻia ʻo Smart Connectors.Manaʻo wau ua kaupalena ʻia kāna ʻike mua ʻana a ʻaʻole liʻiliʻi ka hoihoi mai nā poʻe ʻekolu.No laila, pono e hana ʻia kekahi mea e hoʻonui ai i kona pono.ʻO ka pahuhopu e hoʻololi i ka USBc a i ʻole Lightning port a i ʻole e hoʻonui i ka hana o ka mea kōkua?Eia nō naʻe, pono lākou e hāʻawi i ka hoʻohālikelike hope no ka poʻe e uku ana i kā lākou kīpē nui loa.
E mālama ʻia ka hanana "Far Out" a Apple ma ka lā 7 Kepakemapa.Ma waho aʻe o ka iPhone 14 hou, eia ka mea e manaʻo ai mai ka hanana ʻo Apple i Kepakemapa - a keu aku.
Hiki i nā iPhones foldable o Apple ke hoʻohana i nā panela OLED hybrid i ka wā e hiki mai ana, a e kālele ʻo Apple i ka pale ʻana i nā creases i ʻike ʻia ma kekahi mau kelepona hiki ke hoʻopili.
Ua hoʻonui ʻo Mophie i kāna laina o nā loina pā GaN kiʻekiʻe me ka hoʻohui ʻana o kāna laina Snap + o nā mea hoʻoili uila no iPhone, iPad a me MacBook.
Hoʻonohonoho ʻia ka pona MSI Creator Z17 ma ke ʻano he workhorse me kahi hoʻolālā nani.Ma ka pepa, hoʻokūkū ʻo ia me ka hub hoʻokumu o Apple, ka 16-inch MacBook Pro.Penei ko lakou hoohalike ana.
ʻO ka iPad Pro a me ka MacBook Air nā mea ikaika a me nā mea kūʻai aku no ka hana.Eia ka mea e noʻonoʻo ai ke hoʻāʻo nei e koho i kekahi ma luna o kekahi.
Loaʻa iā mākou ʻelua Mac M2 i kā mākou hale hoʻokolohua.Ua hoʻohālikelike mākou i ka MacBook Air M2 i ka MacBook Pro M2 e ʻike i ke ʻano o ka hoʻopaʻa ʻana a me ka nui o ka ʻokoʻa i nā palena wela.
ʻO ka Master & Dynamic's MW75 nā headphone kiʻekiʻe e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona ANC, e hoʻokūkū pololei ana me Apple's AirPods Max. ʻO ka Master & Dynamic's MW75 nā headphone kiʻekiʻe e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona ANC, e hoʻokūkū pololei ana me Apple's AirPods Max. MW75 от Master & Dynamic — это высококачественные наушники с функциями ANC, которые напрямую конкурируют с AirPods Max mai Apple. ʻO ka Master & Dynamic's MW75 nā headphone ANC kiʻekiʻe e hoʻokūkū pololei me Apple's AirPods Max. Master & Dynamic 的MW75 是提供ANC 功能的高品质耳机,直接与Apple 的AirPods Max 竞争。 Master & Dynamic 的MW75 是提供 ANC 功能的高品质耳机,直接与MW75 от Master & Dynamic — это высококачественные наушники с функцией активного шумоподавления, которые напрямую Apple Air конктурия. ʻO ka Master & Dynamic's MW75 he leo hoʻoikaika kiʻekiʻe e kāpae ana i nā headphone e hoʻokūkū pololei me Apple's AirPods Max.Eia ka hoʻohālikelike ʻana o nā lako leo pilikino premium.
ʻO ka Surface Laptop Go 2 hou he kamepiula Windows lahilahi a maʻalahi a Microsoft e hoʻonoho nei ma ke ʻano he mea hoʻokūkū i ka MacBook Air M2 hou loa o Apple.Eia ka hoʻohālikelike o nā laptops ultraportable.
E mālama ʻia ka hanana "Far Out" a Apple ma ka lā 7 Kepakemapa.Ma waho aʻe o ka iPhone 14 hou, eia ka mea e manaʻo ai mai ka hanana ʻo Apple i Kepakemapa - a keu aku.
Hiki i nā iPhones foldable o Apple ke hoʻohana i nā panela OLED hybrid i ka wā e hiki mai ana, a e kālele ʻo Apple i ka pale ʻana i nā creases i ʻike ʻia ma kekahi mau kelepona hiki ke hoʻopili.
Ua hoʻonui ʻo Mophie i kāna laina o nā loina pā GaN kiʻekiʻe me ka hoʻohui ʻana o kāna laina Snap + o nā mea hoʻoili uila no iPhone, iPad a me MacBook.
E mālama ʻia ka hanana "Far Out" a Apple ma ka lā 7 Kepakemapa.Ma waho aʻe o ka iPhone 14 hou, eia ka mea e manaʻo ai mai ka hanana ʻo Apple i Kepakemapa - a keu aku.
E hana ʻo Apple iOS 16 i ka iPhone ma mua o ka wā.Eia ke alakaʻi hope loa i ka hana ʻana i kāu iPhone ponoʻī.
Hoʻokomo ka lua o ka hanauna ʻo Razer Kishi i kahi hoʻolālā hou, nā pihi i hoʻomaikaʻi ʻia a me kahi app hoa no nā mea hoʻohana iPhone.Pehea e kūpono ai me ka Backbone One?
ʻO ka Marshall Emberton II kahi mea haʻiʻōlelo i kūkulu ʻia ma luna o ka inoa paʻa o ka processor.ʻOiai aia nā mea ʻōlelo haʻahaʻa,
ʻO ka mea nui e like me ka Apple Watch ponoʻī ke kaula āu e koho ai e hōʻike iā ʻoe iho.Ma lalo iho nei kā mākou koho ʻana i nā pūʻali kiaʻi a me nā pūʻali no nā mea hoʻohana Apple.
Me ka MagPower SwitchEasy 4-in-1 Multi Charger, hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i kāu mau hāmeʻa a pau mai ka mea hoʻokahi, me kāu Apple Watch me kahi kaʻa i hōʻoia ʻia e Apple.
ʻO ka Benks Grand Pro Headphone Stand no AirPods Max he mea hoʻokipa maikaʻi i ka mea kumu.Eia naʻe, hoʻolauna ia i nā mea paʻakikī ʻaʻole i laila ma mua, ʻoiai ka nānā ʻole ʻana i kahi pilikia maopopo.
E nānā i ka maikaʻi o ka ea o kou home, me nā pae radon hiki ke make, me ka Airthings View Plus.
ʻAʻole hana ʻo Apple i kahi Magic Keyboard no ka iPad mini 6, a hiki i ka Lululook magnetic keyboard ke hōʻoia.
ʻO ka hoʻohui hou loa i ka laulā Serena Shades o Lutron, ʻo nā ʻano honeycomb hou kahi ʻāpana koʻikoʻi o kēlā me kēia HomeKit home akamai.
ʻO AppleInsider kekahi o nā puke paʻi pūnaewele kūʻokoʻa.Inā makemake ʻoe i kā mākou hana, e noʻonoʻo e hāʻawi i kahi haʻawina liʻiliʻi e kōkua i ka mālama ʻana iā mākou ma ke ala.
Inā makemake ʻoe iā AppleInsider a makemake ʻoe e kākoʻo i nā puke kūʻokoʻa, e noʻonoʻo e hāʻawi i kahi hāʻawi.


Ka manawa hoʻouna: Sep-07-2022